Реднап потвърди: Преговарям с Тотнъм
Реднап потвърди: Преговарям с Тотнъм / netinfo

Мениджърът на Портсмут Хари Реднап призна, че с радост би оглавил Тотнъм. Старши треньорът Хуанде Рамос, както и спортният директор Деймиън Комоли бяха уволнени вчера от ръководството на „шпорите”, заради слабото представяне на тима от началото на сезона.

Веднага след отстраняването им се заговори, че най-близо до овакантеният пост на мениджъра е Хари Реднап.

„Това е чудесна възможност да поработя в известен клуб, преди да приключа кариерата си на треньор. Обичам Портсмут, и много ми харесва работата в тук. Успяхме да постигнем успехи през тези шест години, в които бях в тима. Но Портсмут също ще спечели от сделката с Тотнъм. Клубът ще получи 5 милиона паунда за мен. Смятам, че на отбора са му нужни тези пари, така че е справедливо”, сподели Хари Реднап.

„Всички формалности ще бъдат решени в най-скоро време и в неделната сутрин ще заема поста в Тотнъм. За мен това е отличен шанс да докажа, че съм способен”, добави още специалистът.

На официалният сайт на „шпорите” е поместено кратко съобщение, което информира, че Тотнъм е получил разрешение от Портсмут да преговаря с мениджъра на клуба.

Хари Реднап сподели още, че положението на Тотнъм в момента е отчайващо, но треньорът е оптимист, че битката ще донесе нужния резултат.