Реал взе своето от Сантандер
Реал взе своето от Сантандер / netinfo
Реал Мадрид победи като гост Сантандер с 2:0 в мач от 33-я кръг в испанската Примера Дивисион.

Белия балет” стигна до победа с две попадения разположение в началото и в самия край на срещата, а в голмайстори се превърнаха Раул и Гонсало Игуайн.

В 14-та минута Снайдер и Гаго комбинираха добре в средата на терена, топката бе пусната към Робиньо по крилото, бразилецът подаде хубав пас към Раул, който прати топката под плонжа на Тонто за 1:0. При този резултат свърши и първото полувреме.

През втората част Реал Мадрид стигна до два гола, но само един от тях бе зачетен. В 80-та минута Робен подаде на Раул, който имаше шанс да вкара, но бе блокиран от стража на Сантандер, влезлият като резерва Игуайн догони топката, вкара я, но реферът отсъди опасна игра на Раул срещу Тонто.

Игуайн продължи да гони попадението и в крайна сметка стигна до него. В самия край на мача, в четвъртата минута на даденото от съдията продължение, младият състезател, след пас на Балбоа, завърши по перфектен начин атаката на Реал и вкара с диагонален удар за 2:0.

След днешната победа Реал Мадрид продължава да води уверено на върха при елита на Испания с актив от 72 точки – 10 пред втория Виляреал и 11 пред третия Барселона. Сантандер пък е на 5-то място с 53 точки.