Реал М се издъни за Купата на Краля
Реал М се издъни за Купата на Краля / netinfo
Реал М отпадна от турнира за Купата на Краля на Испания, след като завърши 1:1 в мача реванш на „Сантиаго Бернабеу” срещу Бетис. Първата среща в Севиля завърши 0:0 и така с гола на чужд терен Бетис продължава за ¼ финалите на турнира.

„Белия балет” откри резултата в 5-та минута с гол на Робиньо, но в 37-та минута Дани изравни за андалусийците.

Фабио Капело заяви след мача, че е доволен от играта на своите футболисти само през първото полувреме. „Играхме много добре, но за съжаление само през първата част. Второто полувреме го проспахме, а не знам каква е причината. За наше огромно съжаление не успяхме да задържим гола преднина. Продължаваме да се борим за титлата в първенството и за Шампионската лига, но е лошо, че отпаднахме по такъв нелеп начин”, заяви италианецът.

Треньорът на севилци Луис Фернандес бе много радостен от развоя на мача. „Това е нещо много хубаво за нас. След тежките мачове в Примера дивисион, които се очертават до края на сезона, вече може да мислим дори и за евроучастие. Много съм доволен от целия отбор, но най-вече от защита. Всички в тази фаза на играта бяха много силни и най-важното е, че и нападателите се връщаха и помагаха на отбраната. Продължаваме и си мисля, че ако жребия е благосклонен към нас и ни размине с Барселона може да стигнем до финала”, каза Фернандес.