Реал доволен на точка в Бремен
Реал доволен на точка в Бремен / netinfo
Вратарят Икер Касияс заяви, че Реал Мадрид ще бъде доволен и на равенство при гостуването си на Вердер Бремен в мач от Група С на Шампионската лига, но не забрави да уточни че Реал винаги излиза за победа.

„Не сме загубили мач и постигаме добри резултати, които ни дават възможността да се класираме. Вердер също има златна възможност да продължи напред, те наистина ще бъдат поставени под огромно напрежение”, каза Касияс.

„Ние идваме тук изцяло с намерението да спечелим, но едно точка от равенство ще бъде добре дошло за нас. Трябва да си свършим работата сега, за да не разчитаме на последния кръг.”

„Победата ще означава, че няма за какво да се тревожим до февруари, въпреки че ще имаме домакинство срещу Лацио, ние ще се концентрираме в лигата и за купата”, каза още Икер Касияс.

Равенство в Бремен почти сигурно ще осигури продължаването на Реал в следващата фаза, а ако Лацио и Олимпиакос излъчат победител в мача помежду си, то Кралският клуб със сигурност ще продължи напред. При хикс в Рим може да се получи въртележка в класирането, ако италианците и гърците продължат напред.