Раниери: Не ме интересува какво ще се случи с Милан след дербито
Раниери: Не ме интересува какво ще се случи с Милан след дербито / netinfo
Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери запази фокуса си върху кампанията на Ювентус, а не толкова върху възможността да съсипе сезона на Милан. Двата тима се изправят един срещу друг в дербито на италианското Калчо утре.

Старата госпожа” е домакин утре, като може сериозно да попречи на „росонерите” да си осигури участие в Шампионската лига догодина.

„Не знам дали евентуална наша победа утре би изхвърлила Милан от борбата за четвъртото място, това зависи и от играта на други отбори”, каза Раниери.

„Това, което ни интересува нас е, че ще стъпим здраво на третото място. Концентрираме се върху нашето представяне, така ще трябва да защитим позициите си”, добави той.

„Милан взе доста точки далеч от дома. „Росонерите” притежават шампионски дух и ще се борят докрай, както стана и в мача с Каляри. Ние обаче също играем много силно. Очаква ни голям мач”, каза още италианският спец.

„Искаме да завършим кампанията си на върха, така че ще дадем 100 процента във всеки един мач до края. Не мисля обаче, че напрежението, мотивацията и нервите ще ни се отразят прекалено много”, добави Раниери.