Раниери: Ако аз бях поискал Лампард, щях да го взема
Раниери: Ако аз бях поискал Лампард, щях да го взема / netinfo

Старши треньорът на Ювентус Клаудио Раниери заяви, че е можел да вземе Франк Лампард, стига да бе поискал това. Вече повече от месец Интер се стреми към подписа на звездата на Челси, но така и не го получи, поне до този момент.

„Ако аз го бях пожелал, щяха да ми го дадат, но не и на Моуриньо. Въпреки това, никога не съм мислил за закупуването му”, категоричен бе специалистът, който преди време също бе начело на Челси.

„Много съм привързан към него. Лампард би паснал добре на италианския футбол, защото той винаги е интересен и различен. Той се интересува от различния тип футбол и затова нямаше да му е трудно да се адаптира”, добави наставникът на Юве.

Клаудио Раниери сподели още, че докато е бил в лондонският тим е работил заедно с Роман Абрамович, и нещата са вървели добре: „Той имаше огромно желание през първата година и бе много ентусиазиран Челси да стигне до първото място в първенството. Но след няколко години не знам колко ентусиазъм му е останал и дали все още иска да харчи пари за това.”