Рамос: Изметох с метлата останките от режима на Йол
Рамос: Изметох с метлата останките от режима на Йол / netinfo
Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос разкри как, оборудван с голяма метла, е трябвало да разчисти всички останки от режима на Мартин Йол на „Уайт Харт Лейн”, за да се увери, че отборът няма да изпадне в Чемпиъншип и ще си осигури светло бъдеще през другия сезон.

„Преустановихме всяка една дейност, която тимът е правил преди ние да поемем тима”, сподели спецът пред испанските медии.

„Ако те са тренирали на един терен и са напускали през дадена врата, ние сменихме игрището и променихме изхода, през които си тръгваха”, обясни Рамос.

„Променихме часовите разписания, диетите, всичко. Искахме от тях да забравят за всичко, което ги свързва с преди – все едно не е съществувало. Когато трябва да промениш нещо, трябва да го правиш с много постоянство”, добави мениджърът на „шпорите”.

„Много съм радостен най-вече заради феновете, тъй като за такъв голям отбор, да не спечели нищо за девет години, със сигурност е вдъхнал голяма доза песимизъм в клуба, както в привържениците”, завърши бившият наставник на Севиля.