Рафаел Бенитес решава бъдещето на Михайлов
Рафаел Бенитес решава бъдещето на Михайлов / netinfo
Старши треньорът на Ливърпул Рафаел Бенитес ще реши бъдещето на Николай Михайлов. Гонг научи, че наставникът на Твенте Фред Рутен ще пътува в близко бъдеще до Англия, за да проведе разговор с именития испанец, който да даде зелена светлина за трансфер на вратаря в Твенте.

Ръководството на тима от холандската елитна дивизия държи да привлече българския страж за постоянно. В момента Николай Михайлов е преотстъпен на Твенте за един сезон. Както Гонг съобщи по-рано холандците са готови да броят един милион евро за младежкия национал на България.

Николай Михайлов вече е втори вратар на Твенте. В последните две срещи българинът е в групата и продължава да чака своя шанс за изява.

На Твенте му предстоят мачове от плейофите в холандското първенство. Отборът на Михайлов-младши със сигурност ще играе догодина в европейските клубни турнири, защото завърши на четвърто място в класирането през редовния сезон. В последните мачове ще стане ясно дали Твенте ще стигне до Шампионската лига или ще се задоволи с участие в Купата на УЕФА.