Радо Василев: Чувствам се готов и чакам моя шанс на Евро 2008
Радо Василев: Чувствам се готов и чакам моя шанс на Евро 2008 / netinfo
Българският юношески национал Радослав Василев няма търпение да дебютира на европейското първенство в Чехия. Нападателят на Рединг пропусна първата среща с Унгария, защото беше наказан.

„Чувствам се готов и чакам моя шанс на това първенство. Треньорът още не е казал основния състав. Не мисля, че има значение на кои играчи ще заложи, но смятам, че всеки ще даде всичко от себе си. Немците са много добри, но и те имат своите слаби места. Не ме карайте да говоря повече по тази тема”, каза Василев.

„На мен ми беше много тежко по време на мача с Унгария, но мисля, че момчетата играха много добре и трябваше да спечелим. Днес трябва до опитаме да вземем нещо от Германия, дано са трите точки”, допълни оптимистично атакуващият футболист.

„Тази година ще тренирам с втория отбор на Рединг. Всичко се развива много добре. Нямам никакви оплаквания за личните условия и това, което ми дава като възможност този клуб”, завърши Радо Василев, който заедно с Исмаил Иса трябва да води атаката на България срещу Бундестима.