Ради Здравков: Не мога да имам забележки
Ради Здравков: Не мога да имам забележки / netinfo
Наставникът на Спартак Варна Ради Здравков остана доволен от спечелените три точки в домакинството срещу Славия в мач от 26-ия кръг на А група. Домакините се наложиха с 2:1 и останаха над зоната на изпадащите в дъното на класирането.

„И двата тима бяха мотивирани, тъй като и двата отбора гонят някакви цели. Нашият тим се бори за оцеляване, докато състава на Славия търси по предно класиране и евентуално атакуване на позициите за Купата на УЕФА”, коментира Ради Здравков.

„Преди мача явно напразно съм се притеснявал за мотивацията. Срещата протече по един начин при който не мога да имам някакви сериозни забележки. В крайна сметка са важни трите точки. Борбата продължава особено за нас и очаквам да бъде така до края на първенството”, допълни специалистът.

„Честитя победата на Спартак Варна. Двубоят беше много важен и за двата тима. През второто полувреме за нещастие си вкарахме автогол. Успяхме да се върнем в мача, но след нова грешка в отбрана Спартак успя да поведе, което се каза решаващо. Пожелавам на домакините да спечелят още точки до края и да останат в А група”, заяви от своя страна наставникът на Славия Стевица Кузмановски.