Ради Здравков: Мога да се справя с ЦСКА
Ради Здравков: Мога да се справя с ЦСКА / netinfo
На специална пресконференция за появилите вчера нападки от страна на изпълнителния директор на Спартак Варна Ивко Великов бившият треньор на варненци Ради Здравков внесе повече яснота, като журналистите не пропуснаха да го питат и за ситуацията около ЦСКА и че неговото име се спряга усилено за треньор на „армейците”.

На въпрос, дали е готов със задачата да поеме шампионите, тъй като отговорността е далеч по-голяма и това не е Спартак, Здравков отговори, че в момента ситуациите в ЦСКА и в Спартак си приличат във финансово отношение, така че обстановката ще му е позната. За сега обаче няма официално предложение към него да поеме „червените”, тъй като на този етап отборът си има треньор и спортно-техническо ръководство.

„Мисля си че за 15 години стаж в професията като треньор, от нито един клуб не са ме изгонили, а сам съм си тръгвал. Това означава, че всичките ми шефове са били доволни от мен и ме кара да си мисля, че мога да се справя като треньор на ЦСКА”, каза Здравков.

Наставникът изрази съжаление че в периода 1995-1996 година не е поел „армейците”, защото е нямал морално право да напусне Локомотив София, с който спечели Купата на страната в този период.

На въпрос, дали след тази пресконференция ще се премести на стадион „Българска армия” Здравков отговори, че има път към „Армията”, тъй като все още се ползва с привилегията да си паркира колата на съоръжението на ЦСКА.