Ради Здравков: Имаше 100-процентова дузпа за Спартак
Ради Здравков: Имаше 100-процентова дузпа за Спартак / netinfo
„Като изключим първите пет-шест минути на първото полувреме, контролирахме в по-голяма част това, което се случваше на терена. Дори доминирахме. Но инициативата се губеше не само заради действията на домакините, но и с действията на хората, които са отговорни за нормалното протичане на срещата и нейното спокойно развитие”, бяха думите на наставника на Спартак Варна Ради Здравков след нулевото равенство с Черно море.

„Двубоят бе коректен, мъжки”, коментира още Здравков, като не скри и недоволството си от съдията на срещата.

„Дори и очевадни нарушения бяха подминавани. Най-фрапиращото – имаше дузпа в полза на Спартак, много повече от 100 процентова”, добави той.

„Макар и с по-малки на пръв поглед възможности, показахме, че можем да се противопоставим на един отбор, който има по-големи цели в класирането от нас, по-голям бюджет и организация”, коментира още наставникът на Спартак.

„Смело мога да твърдя след днешния мач, че моите играчи не са по-слаби от тези на Черно море.”

„Селекцията за новия сезон, не е все още изготвена, тъй като само преди една седмица със сигурност разбрахме, че ще играем и следващия сезон в А група. Няма да крия, ръководството проведе с мен разговори за продължаване на контракта ми. Те не са окончателни, още са в начален етап. Мисля, че няма да има проблеми моето и желанието на ръководството да съвпаднат”, каза още Ради Здравков.