Ради Здравков: Абсурден двубой, всички се забавлявахме
Ради Здравков: Абсурден двубой, всички се забавлявахме / netinfo

Наставникът на Спартак Варна Ради Здравков остана изключително разочарован от съдийството на Георги Йорданов при загубата от Локомотив София в „Надежда”.

„Един абсурден двубой. Явно разликата в температурите в последните дни оказа влияние на действията на футболистите на Спартак. През първото полувреме видях един отбор, който не беше нашия, едни футболисти, които аз лично не ги познавам. След първата част бях доста ядосан и повиших тон в съблекалнята”, заяви след срещата наставникът на Спартак.

„Настроенията във футбола се променят бързо, както и моето. В момента не съм доволен от резултата, не мога да бъда доволен от играта на отбора, въпреки че реагирахме през второто полувреме. Все пак сме реалисти и знаем какви са нашите възможности. Не искам да говоря за възможностите на Локомотив”, каза още Здравков.

„Но искам да кажа, че се забавлявах доста през втората част. През цялото полувреме бях в много добро настроение, шегувах се. Имаше доста причини да се усмихвам”, продължи в ироничен тон специалистът.

„Свиреше се фаул при всяко изпросено нарушение от скамейката. Аз съм близо до терена и виждам какво се говори и коментира. Няма какво толкова да коментирам. Всички видяхте.”

„Още при идването си в Спартак казах, че съм уверен, че тимът няма да изпадне. Вярвам в качествата и възможностите на този отбор”, каза още Ради Здравков.