Ясен Петров: Няма да подценяваме Черноморец
Ясен Петров: Няма да подценяваме Черноморец / netinfo
"Искам да победим в утрешния мач с разлика", заяви на пресконференция днес наставникът на Черно море Ясен Петров преди утрешното домакинство срещу Черноморец Бс-Сф.

"Не трябва обаче да има никакво подценяване. Съперникът ни в последните мачове губеше с минимална разлика, което ни задължава да бъдем максимално концентрирани", каза още Петров.

Радостната новина в Черно море е, че са налице всички налични футболисти. Няма наказани и контузени играчи. Единственият, който има леки проблеми, е португалецът Пауло Диаш, но той ще е на линия за следващия мач с Вихрен.

Проблемът пред Ясен Петров е изборът на 18-те за мача . Според треньора в Черно море няма титуляри и резерви. Всеки трябва да се доказва и всички имат този шанс. Ще има промени за утрешния мач. В игра ще влязат някои по-офанзивни футболисти, които по обективни причини останаха известно време извън терена-Бойко Величков и Мартин Христов.

Ясен Петров окачестви публикацията, че ще поема Левски, ако Мъри Стоилов стане треньор на национални отбор като несериозна."Това са несериозни неща. Левски си има треньор. Аз също-Черно море. мислите ми са насочени към настоящия ми тим и ставам и лягам с мисълта за него", каза специалистът. На въпроса как вижда предстоящото дерби ЦСКА-Левски той отвърна:"Този мач е с непредизвестен край. Интригата за шампионската титла се върна и всеки може да е победител".

Още спортни новини в Gong.bg