Янков е надеждата на Хекинг
Янков е надеждата на Хекинг / netinfo
Наказани дефанзивни и контузени офанзивни футболисти… положението в Хановер 96 преди мача от 29-ия кръг на Бундеслигата срещу Щутгарт е доста напрегнато. „Въпреки това имаме достатъчно силен състав. Ние доказахме, че сме равностойни на силните отбори”, заяви старши треньорът на „червените” Дийтер Хекинг. Лидер на отбора трябва да бъде холандецът Арнолд Бругинк.

Оптимизмът на наставника се повдига и от Чавдар Янков, съобщава „Кикер”. Българският футболист може би ще остане в Хановер, а няма да се върне в родния си отбор Славия. Решението за бъдещето на полузащитника ще бъде взето най-късно до неделя. Янков е една от надеждите на Хекинг. Той ще замества Алтин Лала в халфовата линия.

Ян Розентал обаче е получил контузия в десния крак вчера, докато карал колело и тичал. Бругинк все още не тренира наравно със съотборниците си, но трябва да бъде готов до събота. „Арнолд се радва на голямо уважение в отбора. Той има страхотен удар и е опасен за защитата на противника. Мисля, че е достоен да бъде лидер”, заяви Хекинг.

Още спортни новини в Gong.bg