Янек Кючуков: Срамота!
Янек Кючуков: Срамота! / netinfo
Футболистът на Марек Янек Кючуков изрази своето разочарование от загубата на неговия отбор от Локо Сф с 1:4. Играчът сподели, че възможностите на отбора към момента не отговарят на нивото на А група, а решението на проблема той вижда в привличането на нови попълнения и млади футболисти.

„Просто ме е срам, че съм в Марек в момента. Не знам какво да кажа. Срамота. Няма желание. Ние апелираме от две-три години да се вземат футболисти. Ние вече сме на години, трябва да се влее нова кръв, но само си го говорим това”, сподели Кючуков.

„В момента състоянието ни не е за А група. Яд ме е, че в края на кариерата се налага да ревеш. Мен ме боли за Марек, защото ние сме от този град, хората ни спират и ни питат за отбора, а какво да им кажеш. В момента нищо не можем. Възможностите на отбора са това. Като гледам как играем в тренировки и мачове, нищо повече не може да покаже този тим”, добави Янек Кючуков.

Колкото до първия гол, за който домакините от Дупница претендираха за засада, Кючуков заяви: „Спряха да играят моите съотборници. Нито флаг вдигна съдията, аз и затова им се скарах. Спряха да играят, а не може така лекомислено да се подхожда. В това положение не се гледа съдията, а се доиграва положението, след това се вижда.”