Янчев: Сега най-важно е да играем в А група
Янчев: Сега най-важно е да играем в А група / netinfo
Халфът на ЦСКА Тодор Янчев заяви на първата тренировка на шампионите за новия сезон, че най-важното нещо в момента е клубът да изплати задълженията си и да продължи участието си в А група.

„Няма как да имаме настроение за тренировки след всичко това, което се случи. Вместо сега да мислим за подготовка за евротурнирите, независимо дали Шампионската лига или УЕФА и нашите фенове да могат да ни гледат в Европа, виждате какви неща стават”, каза Янчев.

„Ние обаче ще си тренираме и дано нещата се оправят в най-кратък срок. Въобще не си помислям, че може да се стигне във В група. Искрено се надявам поне да получим лиценз за А група.”

„Не желая да коментирам напускането и продажбата на някои футболисти, това все пак си е клубна политика. Не желая да коментирам дали към мен е имало оферти, аз съм футболист на ЦСКА”, заяви полузащитникът на червените.

На въпрос дали има неизплатени заплати и премии, Янчев заяви, че не иска да коментира тази тема, тъй като „сега е най-важно ЦСКА да изчисти задълженията си към държавата, за да може да играе в А група”.

Бранителят Александър Тунчев заяви, че е футболист на ЦСКА и остава в тима, въпреки че е имал оферта от Литекс.