Янчев: Сами сме си виновни
Янчев: Сами сме си виновни / netinfo
Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев призна след загубата от новака Сливен, че той и неговите съотборници са подценили домакините и сами са виновни за първото поражение на шампионите от година и половина насам.

„Действително е много тежко. Първа загуба след доста кръгове. Главните виновници сме ние футболистите, някак си подходихме доста високомерно”, заяви халфът на червените.

„Допуснахме да сме разконцентрирани, грешка за дузпа и червен картон, който до голяма степен повлия на крайния изход. В тежкото време с десет човека е доста трудно.”

„Нашата цел беше да вкараме гол и го търсехме, но допуснахме втора грешка и ни поведоха, оттам мачът тръгна за надлъгване. Знаете, че ЦСКА играе за победа и нищо друго.”

„Не искам да коментирам съдийството. Имаме ръководство, нека те вземат мерки. Действително съм разочарован, но нищо не мога да кажа.”

„Още след суперкупата казах, че сме млад отбор и не трябва да изпадаме в еуфория. Тепърва ще се изграждаме. Дано тази загуба ни приземи на земята и да видим, че не се ли трудим на терена, не става лесно нищо”, категоричен е Тодор Янчев.