Пушката: С гола глава съм късметлия
Пушката: С гола глава съм късметлия / netinfo
Евгени Иванов отново се острига първи номер. Пушката пострига косата си преди решителните мачове от финалите на волейболното първенство на Полша. С екипа на СКРА (Белхатов) Евгени излиза утре във Вийгел срещу Николай Иванов с Ястрежебский в третия мач за титлата.

„С гола глава съм късметлия! Отново прибегнах до изпитания метод за победи. Ники пък се изруси и ние трябваше да направим нещо. Нямам проблеми преди двата мача във Вийгел, настроението е бойко. Стискаме зъби и се хвърляме за победа още утре, защото тя е ключова. Убеден съм, че двубоите ще бъдат на много високо ниво”, сподели от Полша за Гонг Евгени Иванов.

Носителите на Купата за този сезон СКРА и Ястрежебский Вийгел са с равен резултат във финалната серията - 1:1 победи.

Този сезон ще бъде първият без Пушката да бъде в титулярната шестица на националния ни тим! Без него ще бъдем в мачовете от Световната лига, а за Евро 2007 в Москва има вариант да се завърне в състава. Помолихме Евгени да пожелае и посъветва нещо националите ни: ”Освен живот и здраве, необходимо е играчите да подходят сериозно и нахъсано, защото съперниците не са слаби. Борбеност и нахъсаност като през последните години и дано стигнат и задминат нашите резултати! Групата ни в лигата е странна: Полша – домакин, Китай –странен състав, Аржентина - млад тим, но подцениш ли го ще си патиш. Не се дискутира некласиране за финалите в Катовице!”, категоричен бе Пушката.

Евгени Иванов е провел разговори с ръководството на тима си СКРА (Белхатов) за продължаване на договора си, но и преговаря с други клубове.