Публиката не помогна на Локо Пловдив
Публиката не помогна на Локо Пловдив / снимка - plovdiv24.com
Позабравилият да играе пред своя публика Локомотив Пловдив не можа да се възползва от подкрепата на феновете си и пропусна да бие Черноморец, правейки 1:1 на Лаута.

Двубоят започна на бързи обороти и след няколко интересни ситуации и пред двете врати, а смърфовете поведоха в десетата минута.

Явор Въндев подаде на Даксон Да Силва, бразилецът влезе на скорост в пеналта и с хубав удар по земя прати топката в мрежата на Черноморец.

Само три минути по-късно подалият за гола Въндев се възползва от грешка на Черноморец в средата на терена, овладя топката и нахлу в половината на акулите, но прибърза с удара и топката излезе в аут.

Гостите можеха да изравнят още в първата минута на второто полувреме, когато опит за удар на Георги Караканов, топката попадна в Георги Божилов, който очи в очи срещу Стоян Ставрев стреля в аут.

Секунди по-късно отново Въндев бе в центъра на събитията и премина през четирима футболисти на бургазлии, но ударът му с десния крак попада в тялото на вратаря Стоянов.

Черноморец стигна до равенството в 68-ата минута, когато след изпълнение на пряк свободен удар, настъпи меле в наказателното поле на черно-белите, топката попадна в Пламен Крумов, който от въздуха я прати в мрежата на Ставрев.