Пропада контролата на Локо София с Ашдод?
Пропада контролата на Локо София с Ашдод? / netinfo
Контролата на Локомотив София с израелския Ашдод в събота е на път да пропадне. По програма „железничарите” имат два поредни мача за 24 часа. Освен проверката с тима на Макриев, те трябва да играят и с Макаби Петах Тиква в неделя.

Предвид многото контузени футболисти, треньорът Драгомир Окука иска да даде по-голяма почивка на своите възпитаници, отказвайки двубоя с Ашдод. Очаква се потвърждението на израелците за отмяната.

Междувременно шефовете на Локо София Иво Тонев, Чавдар Цветков, Дончо Донев, Петко Димитров и Косьо Александров отидоха да наблюдават днешната контрола на Литекс с Макаби Петах Тиква.

Разбра се, че на 5 август Локото най-вероятно ще домакинства в последната си приятелска среща на Спортист Своге. До последно железничарите изчакваха, дали ще започнат у дома или като гост в първенството, за да решат къде да играят с „шоколадите”, но след като жребият отреди Миньор Перник, чийто стадион не е лицензиран и мачът ще се играе на неутрален терен, „червено-черните” предпочетоха проверката да се играе в София.

Треньорът Драгомир Окука намали днес интензивността на заниманията, като следобедната тренировка бе само във фитнеса. За след вечеря са предвидени разходка и шопинг в отстоящия на 18 километра град Арнем, където магазините работят до 22:00 часа.