Представят Черноморец срещу Несебър, прожектират филм
Представят Черноморец срещу Несебър, прожектират филм / netinfo
Точно 19:30 на стадион Лазур в Бургас ще започне представянето на Черноморец Бургас за сезон 2007/08 година в А група, съобщават от пресслужбата на тима.

Входът е свободен, а вратите на стадион Лазур ще бъдат отворени в 18:30 часа, а програмата на стадиона ще започне около 19:00 часа.

Зрителите които дойдат на стадиона ще могат да видят на видеоекрана с размери 7 х 5.5 метра специален филм озаглавен „Походът на Черноморец към А група”. В него са включени запомнящи се моменти от двубоите през сезон 2006/07, както и головете, които отбеляза отбора през годината. Преди представянето на Черноморец и приятелската среща с отбора на Несебър.

Преди началото на мача зрителите ще могат да видят новите екипи Найк, които ще бъдат представени от футболисти от ДЮШ на Черноморец. След това футболистите ще подарят на щастливци от публиката топки с техни автографи.

Общо 25 са футболистите, които вече имат подписани договори с новия член на майсторската група. Сред тях осем са новите играчи, които за първи път ще облекат синия екип на отбора от Бургас.

Това са: Иван Човорович – вратар, преминал от Нафтекс, Слави Костенски – защитник, играл в чужбина, Георги Караканов – халф, преминал от Нафтекс, Костадин Дяков – халф преминал от Родопа, Любомир Любенов – халф преминал от Нафтекс, Атанас Фиданин – защитник от Видима Раковски, Марсио Нуньо – халф, преминал от Маритимо Португалия, Тодорин Димитров – нападател от Дунав Русе.

Въпреки добрата селекция наставникът на акулите Димитър Димитров – Херо продължава да търси играчи поне за два поста – централен нападател и централен защитник.