Пламен Михов: Младите в „Нафтекс” показаха, че имат голям потенциал
Пламен Михов: Младите в „Нафтекс” показаха, че имат голям потенциал / netinfo

Старши треньорът на Нафтекс Пламен Михов заяви, че е удовлетворен от работата с младите футболисти в тима, съобщава официалният сайт на клуба.

„Имахме възможност да сме по-напред в класирането, да спечелим повече точки, но ни липсват рутина и опит, тъй като сме млад отбор. Всеки един от футболистите показа, че има потенциал и с малко повече работа може да върви напред”, отбеляза 43-годишният специалист.

„Непостоянните игри се дължат на младостта. Освен това през целия втори полусезон имахме проблеми с нелепи контузии, заради които не можех да разчитам на футболисти като Лемперов, Молдованов и Лефтеров. Въпреки това успяхме да покажем, че играем феърплей и не влизаме в уговорки."

Нафтекс разчита на младото поколение и аз съм много доволен от играчи като Георги Терзиев, Велин Дамянов и Христо Спасов. Това са все момчета от нашата школа, които показаха, че имат място в първия отбор. Съжалявам много за Пламен Димитров, който трябваше да е един от основните ни футболисти през този сезон, но нелепа контузия му попречи да се изяви. Благодаря на ръководството на Нафтекс, че ми даде възможност да работя. Чувствам удовлетворение от работата си с младите футболисти”, заяви Пламен Михов.