Питат за “Червените ангели” отвъд океана
Питат за “Червените ангели” отвъд океана / netinfo
Фенове на ЦСКА от САЩ са попитали с какво могат да помогнат за възраждането на женския баскетболен отбор на клуба. Наскоро те са разбрали, че група ентусиасти начело с треньора Георги Божков и бившия национал Станислав Станков са се заели със задачата да възстановят женското направление в този спорт в червения клуб.

Именно дамският ЦСКА, добил известност с името “Червените ангели”, е единственият клубен отбор в спортните игри, който е спечелил трофей в последните години. Точно преди 12 месеца воденият от Божков тим бе на върха в Адриатическата лига пред препълнената до краен предел столична зала “Универсиада”.

За възраждането на клуба вече е направено маркетинговото предложение към евентуални бъдещи спонсори и рекламодатели. За никого не е тайна, че марката ЦСКА е гаранция за успех, а тези, които се ангажират с клуба ще получат изключителна популярност, а и с времето и възвръщаемост на своите средства. Основната задача, поставили си хората, които искат отново да има пълни зали на баскетболни мачове и феновете с червени шалчета да бъдат повече отколкото местата в зала “Универсиада”, е да възстановят и детската школа.

Сумата, която дадена фирма трябва да даде, за да стане основен рекламодател е по договорка, като естествено ще получи и много права. 50 000 евро пък са нужни за втори рекламодател, като при намирането на повече средства може да се направи и по-добра селекция и евентуално да се стигне и до участие в евротурнирите.