People: Челси вади 35 милиона за Бербо
People: Челси вади 35 милиона за Бербо / netinfo
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов вярва, че ще играе за Челси през следващия сезон, твърди авторитетното британско издание People. Според информацията, звездата на „шпорите” е споделил на свои приятели, че очаква да подпише с тима на Роман Абрамович през лятото, тъй като преговорите с Тотнъм са се провалили.

Най-интересната част от статията тепърва започва, тъй като медията посочва и цената, която Челси ще плати на за Димитър Бербатов. Сумата, публикувана от People,  е 35 милиона паунда, като в евентуалната сделка може да влезе и един от играчите на „сините”, който да заиграе на „Уайт Харт Лейн”.

Отборите на Аврам Грант и Сър Алекс Фъргюсън са основните кандидати за подписа за българския нападател, пише още в статията.

През лятото мениджърът на Челси ще разполага със 100 милиона паунда, което ще му позволи да вземе звездата на Тотнъм. Според последните слухове, след края на сезона „Стамфорд Бридж” ще напусне Дидие Дрогба, чието място най-вероятно ще бъде заето от Димитър Бербатов, а собственикът на клуба Роман Абрамович е готов да обнови състава, дори и това да му коства голяма сума пари, която той ще трябва да отдели.

Освен национала на Кот д’Ивоар от „чистката” в Челси ще бъдат засегнати и Андрий Шевченко, Флоран Малуда, Белети, Писаро, Сидуел и Тал Бен Хаим.