Пенев: Можем да поискаме отлагане на мача ни с Локо Сф
Пенев: Можем да поискаме отлагане на мача ни с Локо Сф / netinfo
„Получи се добър мач. Още преди една седмица казах, че отборът на Черно море играе добре. Знаете, че имахме проблеми с множество контузени футболисти. Защитниците Кирил Котев и Иван Иванов, Маркиньос и още двама-трима състезатели”, заяви след равенството 1:1 с Черно море наставникът на ЦСКА Димитър Пенев.

„Можехме да разчитаме на някои момчета от дублиращия състав и в днешния мач извадихме най-подходящите футболисти. Мога да кажа, че имахме по-добри положения от тях. Смятам също, че в някои ситуации футболистите на Черно море имаха предимство заради грубата си игра с лакти. Съдията обаче не обръщаше внимание на тези положения. Играта беше накъсвана и разбира се Черно море се възползва от това. Литекс днес правят също равен с Беласица, което е учудващо. Желая успех на колегите в предстоящите има мачове.”, коментира още Пенев.

Стратега допълни, че е възможно ЦСКА да поиска отлагане на шампионатния мач срещу Локомотив София, предвид сблъсъка за Купата на България срещу пловдивските железничари.

„Миналата година ЦСКА отпадна рано, рано от турнира за Купата и сега се задължени да спечелим този мач и да продължим напред. Локомотив Пловдив също е добър отбор, но в момента знаете какви проблеми имат. Възможно е да поискаме отлагане обаче на мача за първенството с Локомотив София”, категоричен бе Пенев.