Павловс и Каку пристигнаха в Линдабрун
Павловс и Каку пристигнаха в Линдабрун / снимки: Gong.bg, Валентин Грънчаров, Линдабрун
Чаканите двама футболисти пристигнаха в лагера на Левски в Линдабрун. Това стана в ранния следобяд. Андрейс Павловс и Блесинг Каку бяха веднага представени на старши треньора Вили Вуцов. По-лошо и студено и дъждовно време едва ли са очаквали и латвиецът и нигериецът да ги посрещне в Австрия.

Роденият на 22.02.1979 година и висок 1.98 м латвиец и роденият на 5.3.1978 година нигериец се снимаха със старши треньора още преди да видят евентуалните си съотборници и преди да получат екипировка от Левски.

„Гледал съм новите на диск и нямам реална представа за тях”, откровен е Вуцов. „И в петък и в събота и двамата ще играят и в двата мача. Тогава ще имаме реални мнения и решения за тях. Щом са стигнали до тук значи са добри футболисти. Павловс е с договор, а Каку е свободен агент.”

Вуцов ще пусне в двете контроли по едно полувреме Дилян Илиев и Павловс, защото Петков и Димитров си им знае възможностите.

Ако Блесинг Каку му хареса, то той ще е човекът за средата на терена, на който ще се разчита. 

Преди обяд „сините” тренираха при студ, дъжд и вятър. Отново преобладаваха тактическите упражнения. На облекчен режим се готвеха двамата най-високи играчи в отбора Давид Бистрон и Мартин Димов, както и двамата най-ниски Миро Иванов и Жоазиньо. Четиримата въртяха обиколки, като бразилецът бе добре облечен заради студа (на снимката).