Пато: Време е да покажа кой съм аз
Пато: Време е да покажа кой съм аз / netinfo
Футболистът на Милан Александре Пато заяви, че не се вълнува преди дебюта си в Серия А. Очаква се бразилецът да се появи в игра за „росонерите” срещу Наполи.

„Пред мен има много време, в което да покажа своя талант. Към момента трябва само да се съсредоточа, за да мога да вкарам първия си гол за Милан. Чак след това ще мога да се замисля за нещо повече”, сподели младият талант.

„Съвсем скоро ще стане ясно дали ще мога да вкарам още този уикенд в мача срещу Наполи. Много съм щастлив, че съм играч на Милан”, добави нападателят.

Пато добави, че неговият кумир от детството е бил Роналдо, с който сега тренира и работи рамо до рамо. „Той ме съветва и ми помага да не се притеснявам, както и да не мисля за хората, които само говорят, че трябва да се докажа”, завърши Пато.

Преди повече от седмица стана ясно, че бразилецът може да се състезава за италианския гранд, след като навърши необходимите години, а и всички документи бяха представени в офиса на Лигата и трансферът му от Интернасионал бе потвърден официално.