Патакаш: Направо подписвам с ЦСКА
Патакаш: Направо подписвам с ЦСКА / netinfo
Идващият в ЦСКА капитана на Насионал Мадейра Бруно Патакашпристигна на летище София. Специално за Гонг бранителят заяви, че е приел предизвикателството България, защото ЦСКА не е случаен клуб, а е голямо име в Европа.

„Познаваме се със Стойчо Младенов, именно той е главната причина да дойда да играя в ЦСКА. Аз не съм случаен футболист. Идвам от първа португалска дивизия и идвам за да подпиша договор с ЦСКА”, така португалецът отговори на въпрос, дали ще изкара пробен период или направо ще подпише договор с „червените”.

„Много добре съм запознат със ситуацията в клуба и с това, че нямат право да играят в Европа, аз съм тук и съм двойно по-амбицирам отново да направим ЦСКА шампион и да заслужа да играя в Европа”, заяви юношата на Спортинг.

Запитан, дали знае, че клубът разпродава футболистите с високи заплати и дали това означава, че неговото заплащане няма да е високо, Патакаш отговори: „Не съм запознат с това нещо. Вече съм уточнил личните си условия. Няма да бъде коректно обаче да ги споделям с медиите.”