Партньор на Албена скъса гащите си на леда
Партньор на Албена скъса гащите си на леда / netinfo
С куриозна ситуация ще запомни участието си в поредното шоу, част от спектакъла “Ледников период”, двукратната ни световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова. Този път програмата бе представена в Минск, където българката излезе на леда заедно с руския актьор Алексей Макаров.

Дуетът представи на леда поредния танц, дело на Иля Авербух, но най-интересното се случи по време на една от поддръжките, които те трябваше да изпълнят. Излязъл на леда, за да демонстрира уменията си, изведнъж Макаров се завъртя и сивите му панталони се сцепиха на сантиметри от една от най-съкровените части на всеки мъж.

Разкъсването на шева се оказа с огромни размери, което не остана незабелязано от всички в огромната зала. Това обаче и за миг не смути временния партньор на леда на Албена Денкова и той изпълни танца до самия край, вместо да побърза да се скрие зад кулисите. Случилото се впечатли много публиката в Минск, които изпратиха двойката с бурни овации.

В близо двучасовото шоу участие взеха още редица звезди на професионалния лед: Татяна Навка, Роман Костомаров, Алексей Ягудин, Елена Леонова, Андрей Хвалко, Мария Петрова и Алексей Тихонов.

Докато се състезаваше в “Ледников период” Албена Денкова си партнираше на леда с друг руски актьор – Игор Верник, а половинка в надпреварата на Алексей Макаров е Анна Семенович.

Преди броени дни Иля Авербух, под чието ръководство се подготвяха в руската шоу програма двукратната световна шампионка и Верник, се разведе. Специалистът, който е голямо име във фигурното пързаляне, сложи край на брака си с бившата си партньорка на леда Ирина Лобачева. Двамата са сребърни медалисти от Олимпийските игри през 2002 година в Солт Лейк Сити, а след това им се роди син – Мартин, с което сложиха край на професионалната си кариера. Чест им прави факта, че се разведоха без скандали и размяна на обиди и обвинения в медиите, както често се случва в звездните семейства.