Овчаров: Много е лесно е да виним Томов за ЦСКА и Кремиковци
Овчаров: Много е лесно е да виним Томов за ЦСКА и Кремиковци / netinfo
Един от феновете на ЦСКА Румен Овчаров, бивш министър на икономиката и енергетиката и председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси, заяви в „Седмицата” на Дарик радио, че изключително много страда заради случващото се с любимия му клуб. Едновременно с това обаче той обясни, че това е начинът, по който трябва да се развива българският футбол, като част от европейския.

„Казвал съм го и преди – има три неща, от които няма да се откажа – отбора, партията и жена си. Не ми е приятно случващото се с ЦСКА, макар че отдавна съм престанал да се занимавам с това. То е детската ми страст. Очевидно начинът, по който се развива българският футбол, е такъв”, сподели Румен Овчаров в ефира на Дарик.

„Много е лесно да хвърлим вината изцяло върху Александър Томов, и за ЦСКА, и за „Кремиковци”, но причините според мен са далеч по-дълбоки. Мисля, че оттук трябва да се започне”, добави Овчаров.

Бившият министър на икономиката и енергетиката отбеляза, че очаква съдбата на ЦСКА да бъде последвана и от други български клубове.

Цялото интервю с Румен Овчаров чуйте в прикачения звуков файл.