Ото Барич уверен в победата на Албания
Ото Барич уверен в победата на Албания / netinfo
Старши треньорът на Албания Ото Барич изрази увереността си, че неговият отбор ще победи Беларус. Срещата между двата тима е от Група G, в която се намира и България, но както трикольорите, така и Албания и Беларус нямат шансове да стигнат до финалите на Евро 2008.

„В отбора цари страхотна атмосфера. Много искаме да преодолеем Беларус. Длъжни сме да го направим, за да заемем четвъртото място в групата и да се изкачим нагоер в рейтинга на ФИФА преди жребия за Мондиал 2010”, категоричен бе Ото Барич.

„Беларус добър тим. Странно е, че през тази година се представят не много уверено. Сигурен съм, че те имат по-голям потенциал, от това, което показаха до момента”, каза наставникът на Албания и допълни, че неговият отбор ще се стреми към трите точки в Тирана.

„Помня добре мача в Минск. Направихме няколко груби грешки в отбрана, но след почивката успяхме да изравним играта”, завърши Барич. Хърватският специалист няма да води тима си от скамейката, тъй като изтърпява наказание от 3 мача.

Лидер в Група G е отборът на Румъния с 26 точки, следван от Холандия с 23, България с 19, Албания и Словения с по 11 и в дъното са отборите на Беларус и Люксембург съответно със 7 и 3 точки.