Отличеният Хазуров: Желанието ми е да играя за Литекс
Отличеният Хазуров: Желанието ми е да играя за Литекс / netinfo
Футболистът на Литекс Костадин Хазуров, който играе като преотстъпен във Видима Раковски заяви, че се надява да се върне отново при „оранжевите”, но не за да стои на резервната скамейка, а да се развива на терена.

Играчът заяви това по време на церемонията по награждаването му за Футболист номер едно на изминалия 21-и кръг. Той спечели приза заради трите си попадения точно срещу Литекс, с което донесе победата на своя тим.

„Всеки един футболист вярва в спасението на отбора, но накрая ще се види какво ще се получи. Моето желание е да се върна в Литекс, но при положение, че се разчита на мен. Искам да играя и да се развивам. Просто при Люпко Петрович беше нормално да съм резерва на Новакович, но за Йешич – не знам”, сподели Костадин Хазуров.

„Има още мачове до края на сезона, колелото се върти, чак в края на сезона ще се види какво ще се прави. Ние не влизаме в уговорки, просто излизаме и играем. Всеки иска да се реализира, а и отборът има голяма база на развитие”, каза още отличеният играч.

„Парите не са най-важното. Като всеки един футболист в България се надявам някой ден да заиграя за националния. Кой не иска да играе за ЦСКА? ЦСКА е номер едно в момента и всеки би искал да играе там. Надявам се някой ден да изляза и в чужбина”, добави още за плановете си за бъдещето Хазуров.