От Левски потвърдиха за интерес на Стяуа към Хичо
От Левски потвърдиха за интерес на Стяуа към Хичо / netinfo
Източници, близки до ръководството на Левски, признаха, че Николай Димитров е пред трансфер в румънския гранд Стяуа Букурещ. Гонг научи, че на дербито между сините и ЦСКА ще присъстват пратеници от Румъния. Много е вероятно сред гостите от северната ни съседка да бъде и самият президент на вицешампиона Стяуа - скандалният Джиджи Бекали.

Информацията за сериозен интерес към Николай Димитров от страна на румънците първо разпространи вестник „Проспорт”. В публикацията се твърди, че Стяуа ще брои един милион евро за талантливото крило.

Според Гонг обаче става въпрос за по-сериозна сума. Визитата на ръководители от Стяуа е принудила Тодор Батков да се прибере в България. Собственикът на Левски е бил в чужбина по бизнес дела.

Николай Димитров нашумя особено през зимната пауза, когато изкара проби в отбора на Арсенал. Лично Арсен Венгер бе отправил поканата за проби в офиса на сините. От лондонския клуб заявиха в официално писмо, че Димитров е оставил добри впечатления по време на престоя в Англия.