Oпределен е стартовия състав срещу Сиони
Oпределен е стартовия състав срещу Сиони / netinfo

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви титулярите, които ще започнат в утрешния двубой срещу Сиони от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Стартовата единайсеторка на "сините" за първия им официален мач за сезона ще бъде следната: Георги Петков, Станислав Ангелов, Игор Томашич, Елин Топузаков, Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Седрик Бардон, Димитър Телкийски, Христо Йовов и Емил Ангелов.

Стоилов очаква около 10-15 хиляди запалянковци да напълнят стадион "Георги Аспарухов". "Надявам се, че публиката в София ще направи всичко възможно, за да дойде на стадиона и ще се съберат около 10-15 хиляди души. Иска ми се да им създадем радост с играта и поведението си на терена, за да не им даваме повод да се занимават със странични неща", каза Мъри Стоилов, намеквайки за наказанията от УЕФА по повод хулиганските прояви на част от феновете през миналия сезон. Според наставника на Левски, Сиони е типичен представител на руската школа с добри изпълнители, който играе доста сгъстено в защита.

"Ще подложим съперника на натиск още от самото начало и ще се стремим да установим траен контрол върху топката, за да постигнем ранен гол", разкри Стоилов начина за преодоляване на грузинската отбрана. С изключение на Мариян Огнянов, който все още изпитва болки в глезена, Левски няма проблеми с други контузени играчи.