Оперираният Кръстовчев: Искам победа над ЦСКА
Оперираният Кръстовчев: Искам победа над ЦСКА / Gong.bg
Контузеният нападател на Левски Еньо Кръстовчев се появи за първи път на „Герена” след хирургическата интервенция претърпяна преди няколко дни. Таранът от Дупница изгледа второто полувреме на Левски - Сливен при дублиращите отбори и се видя със съотборниците си.

Движещият се с помощта на патерици Еньо Кръстовчев се спря и пред събралите се репортери. „Вече съм добре, движа. Видях се с колегите, за да им пожелая успех преди дербито с ЦСКА. Вече не изпитвам болка. Очаквам да се оправя за период от 6 до 9 месеца, но се надявам да стане и по-бързо. Разбира се, говоря с колеги, които са имали подобен проблем. Най-често си приказвам с Марти Димов, говоря и с Швайца и Дани Белчев, с които съм играл”, спомена стрелецът.

„Разбрах, какво се е случило с Йордан Андреев, но нямам повече информация”, допълни Кръстовчев, който дойде в Левски от Марек Дупница.

„Няма какво да говоря на колегите си в нападението на Левски. Само ще им пожелая успех и толкова, искам да бием ЦСКА. Въпреки че съм трудно подвижен, ще бъда на стадиона, за да подкрепям отбора. В това дерби няма фаворит. Дори да играят първия срещу десетия”, продължи Кръстовчев.

Нападателят на Левски вкара гол в дебютното си дерби в края на миналия сезон. Кръстовчев има още две попадения в мрежата на „армейците”, но тях реализира, като състезател на Марек.

„Важното е да ги победим, резултат не мога да ви кажа”, завърши Еньо Кръстовчев.