О’Нийл: Стилиян се представи отлично
О’Нийл: Стилиян се представи отлично / netinfo
Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл е очарован от представянето на Стилиян Петров при съботната победа над Болтън, след като българският национал се завърна в игра, след като за пет мача бе оставен извън състава..

„Стилиян беше отлично посрещнат добре, защото игра много добре. Бях очарован от него, защото последния път, когато той игра на Вила Парк, го извадих на почивката срещу Нюкасъл”, каза О’Нийл.

„Тогава неговото самочувствие беше много спаднало. Той се завърна и се пребори с това, той знае това. Аз знам какво може той и затова подписах с него, но това е нещо, което феновете на Вила виждат твърде рядко.”

„Всичко зависи от него, той е способен да го покаже. Радостен съм за него, а и той също, защото той може да играе така и беше изключителен.”

„На Олд Трафърд имаше признаци, че той започва да играе по-добре, но срещу Болтън беше голям, голям ден за него”, възхитен бе Мартин О’Нийл.

Лоша новина за О’Нийл е, че Стилиян Петров може би ще пропусне следващите два мача на Вила, тъй като получи своя десети гол за сезона.