Огнянов: Тази година е решаваща за мен
Огнянов: Тази година е решаваща за мен / netinfo
Нападателят на Левски Мариян Огнянов е убеден, че тази година се явява изключително важна за неговата кариера.

„На всяка подготовка се стремя да покажа най-доброто от себе си. Всеки път стартирам с големи амбиции. Смятам, че тази година ще е решаваща за мен. Това мисля, че се отнася и за останалите млади, които сме от по-дълго в отбора”, отбеляза вкаралият в мрежата на Челси футболист.

„Нямам никаква мисъл за друг отбор. Аз съм си в Левски, ръководството е направило толкова много за мен, а аз още не съм се отблагодарил”, откровен бе Мариян Огнянов.

„Стоилов не ни е казвал нищо конкретно след мача със Спортист. На почивката ни направи някои забележки. От вас разбрах, че е харесал повече първото полувреме. Това е похвално за нас”, продължи роденият в Лом нападател.

„Стремя се да вкарвам на всеки отбор. Какво да направя, че ми е такъв късмета - вкарах на Челси и Динамо Киев. На 19 години съм в Левски. Играх два мача в Шампионската лига срещу Барселона и Челси. Нямам право да искам повече”, спомена още Огнянов.

Талантът не скри, че се надява отново да има шанс той и Левски да играят срещу най-реномираните европейски клубове.

„Левски е достатъчно добър отбор. Трябва да си осигурим по-добро класиране в първенството. После ще мислим за Шампионска лига или евентуално турнира за Купата на УЕФА.”

„В отбора се направиха много сериозни промени. Тепърва ще се види в контролите как изглеждаме. В Кипър ще се види, дали футболистите, които си отидоха ще бъдат заменени от някои други”, заяви юношата на сините Мариян Огнянов.