Новакът Локо Мз загуби още в началото от Спартак Вн
Новакът Локо Мз загуби още в началото от Спартак Вн / netinfo
Новакът в А група Локомотив Мездра стартира първенството със загуба 0:2 като гост на Спартак Вн. „Железничарите” също имаха своите възможности за гол, но въпреки това не съумяха да пробият защитата и най-вече вратаря на домакините. За сметка на това след почивката Спартак Вн реши нещата в своя полза.

В 53-та минута Воденичаров свали топката с глава към Иванович, който излезе сам срещу Станев и с хубав удар под гредата прати топката в мрежата на Локомотив Мездра.

В 67-та бе оформен и крайният резултат в мача. Моралесстреля по посока на вратата на гостите, стражът Станев изби топката, която попадна в Маринов и той я прати под гредата за 2:0.

До края на мача отново гостите имаха своя шанс. В 80-та Киров стреля опасно от пряк свободен удар, но топката излезе в аут над напречната греда.

Играчите на Свободан Сташевич не останаха длъжно на своя съперник и в 82-та Димов нахлу в наказателното поле на Локо Мездра и стреля, но Станев успя да избие топката.

Така с успеха и трите точки се увенча отборът на Спартак Вн, докато гостите от Локо Мездра ще се надяват за престижен успех в следващия кръг срещу Славия.