Никола Спасов впечатлен от Щутгарт
Никола Спасов впечатлен от Щутгарт / netinfo

Респектиран от играта на Щутгарт по време на гостуването на тима на Хофенхайм в германската Бундеслига е останал наставникът на Черно море Никола Спасов. Той наблюдава наживо съперника на "моряците" в първия кръг от турнира за Купата на УЕФА Щутгарт.

Спасов смята, че Щутгарт не се е пестил в този двубой с мисълта за мача срещу Черно море. В състава са отстъствали доста контузени футболисти като Бащюрк, Пардо, Марика и Какау. Никола Спасов е останал впечатлен и от солидното присъствие на фенове на Щутгарт, като сектора за гостуващите запалянковци е бил изпълнен до краен предел.

Продължава неяснотата около часа на провеждането на мача от първия кръг от турнира за Купата на УЕФА между Черно море и Щугарт. Двата клуба принципно са се разбрали за 18 заради излъчването на двубоя по DSF, но все още няма официално становище на УЕФА по въпроса.

Няма такова от Европейската централа и по отношение съдийската бригада. Имената на съдиите, които ще ръководят първия двубой все още не са публикувани на официалния сайт на централата.