Ники напусна лагера, Владо на ултразвук
Ники напусна лагера, Владо на ултразвук / netinfo
Николай Николов напусна лагера на националния отбор по волейбол. Центърът бе освободен от Мартин Стоев след участието му в мачовете срещу Финландия в Световната лига. Носителят на Купата на България с Лукойл Нефтохимик бързо стегна багажа си и освободи леглото си снощи.

Ясни са и онези, които ще го последват - Иван Станев и Теодор Богданов, но след мачовете с американците в петък и събота.

След като снощи Мартин Стоев разкри голяма част от олимпийския състав, стана ясно, че не в четвъртък, а евентуално още довечера, ще каже кой посрещач и диагонал няма да играе в Пекин.

Днешният ден е почивен за националите, единственото задължение на представителните ни играчи е привечер да участват в специална фотосесия за картички.

Понеделникът обаче се оказа не особено приятен за Владо Николов, който под погледа на д-р Динко Захариев мина на ултразвукова диагностика на мускула на левия си крак. Диагоналът получи контузия при вчерашния мач с Финландия.

„Хубаво е, че няма хематом, но следобед ще имаме точните резултати от изследванията. Дано е само разтежение на прасеца и да няма разкъсвания”, каза за Гонг д-р Захариев.

Тодор Алексиев се изкачи на второ място при нападалите в индивидуалните класации за Световната лига. Андрей Жеков е трети при разпределите и блокировачите, Теодор Салпаров пети при показател защита.