Ники Димитров: Младежкият национален отбор е като пазар за нас
Ники Димитров: Младежкият национален отбор е като пазар за нас / netinfo

„Очаквам да отидем в Португалия и да покажем добра игра”, заяви крилото на Левски и младежкия национален отбор Николай Димитров, малко преди формацията на Иван Колев да потегли за първия си лагер преди евроквалификацията с Португалия.

„Хубавото е, че ние няма какво да губим и ще излезем освободени да играем футбол. Победата е задължителна за домакините, а когато човек играе освободено във футбола се получават най-хубавите неща. Надявам се да измъкнем нещо”, добави Хичо.

„Хубаво е, че ще има скаути на трибуните на стадиона в Гимараеш. Младежкият национален отбор е нещо като пазар за нас – по-младите футболисти. Затова без значение какъв е мачът трябва да показваш най-доброто от себе си за да могат да те забележат”, каза още Димитров.

„Иначе тук се чувствам добре. Не съм се виждал отдавна със съотборниците ми от младежкия национален отбор. Винаги е приятно да се видим, да обменим информация. И тук, и в мъжкия национален отбор се чувствам еднакво. Атмосферата навсякъде е добра”, завърши нападателят на шампионите.

Евроквалификацията с Португалия е на 26 март от 19.15 часа на стадион „Афонсо Енрикеш” в Гимараеш. Младежките национали тренират от 16.30 часа днес на стадион „Славия”, след което ще пренощуват в комплекс „Царско село”. Селекцията на Иван Колев лети утре в 6.00 часа сутринта за Португалия.

Снощи полузащитникът на Левски получи предварително наградата си за Най-прогресиращ млад футболист в българското първенство. Официалната церемония за награждаването на най-добрите през 2007 година, организирана от "Дакс" медия, е утре вечер в резиденция "Бояна".