Ники Димитров: Мачът не беше приятен за гледане
Ники Димитров: Мачът не беше приятен за гледане / netinfo
Лявото крило на Левски Николай Димитров, който влезе като резерва при загубата с 0:1 от ЦСКА, призна, че продукцията, която изнесоха двата тима, не отговори на очакванията към дербито.

„Видя се, че мачът не беше много приятен за гледане, накрая започнаха само да лежат и да бавят времето”, каза младият нападател на сините.

„Отбелязаха ни даже и без положение, накрая имаха едно положение на Амунике, отбелязаха ни от статично положение, така че не мисля, че бяха по-добри от нас.”

„След тази загуба нещата станаха много сложни за нас, тъй като се отдалечихме много от титлата, но нашият отбор ще продължи да играе и да се надяваме, че вечният съперник ще губи точки.”

„За разликата от точки не е имало напрежение, имаше напрежение с оглед на заряда на мача, но смятам, че след като си излязъл на терена и след като е почнал мача, напрежението е изчезнало.”

„Нямам идея, какво става. Подхождаме със същата мотивация, както през миналия сезон, не мога да си отговоря, на какво се дължи това”, заяви още Николай Димитров.