Нигерийски гигант пристига на проби в Левски
Нигерийски гигант пристига на проби в Левски / netinfo
Мощен централен защитник от Нигерия пристигна в София, за да мине пробен период в Левски. Футболистът последно играл в немския Карл-Цайс Йена и се казва Омодиагбе.

Високият над 1 метър и 90 см африканец е харесан лично от спортния директор на „сините” Даниел Бориморов. Доскорошният футболист дори е играл заедно с Омодиагбе по време на престоя си в Мюнхен 1860.

Защитникът сподели за Гонг, че знае за Левски от няколкото години и най-вече от участие на клуба в групите на ШЛ. Познава се с Даниел Боримиров от съвместната работа в Мюнхен като допълни, че Боримиров познава отлично неговите качества.

„Гледал съм мачове на националния ви отбор, имате много добри играчи, особено онзи нападател който играеше в Байер Леверкузен. Ще се постарая да покажа най-доброто от себе си за да остана в Левски”, сподели за Гонг Омодиагбе.

Нигериецът играе като централен бранител, но би могъл да се справя и с ролята на дефанзивен халф. Състезателят е играл и на двата поста по време на дългия си предстои в Германия.