Нешич: Който се смее последен, се смее най-добре
Нешич: Който се смее последен, се смее най-добре / netinfo
"Който се смее последен, се смее най-добре!" заяви националният селекционер на женския ни волейболен отбор Драган Нешич след сутрешната тренировка на състава. България излиза с червени екипи срещу Беларус в първия си мач от предолимпийската квалификация в Габрово от 17:30 часа.

"Дочух, че треньорът на съперника ни определя като случаен тим, но не трябва да ни подценява и гледа отвисоко. Два дни ги разузнавам и гледам видео с техни мачове. Няма да правя страшни промени в стартовия състав, но ще го запазя в тайна до следобеда и последното видео с момичетата," сподели още Нешич.
Мачът България - Беларус е от 17:30 часа в зала "Орловец", като съветникът на съперника ни Николай Карпол няма да пристигне поради лични причини. Единствено Мартина Георгиева има схващане в тима ни и не тренира пълноценно сутринта.

Талисманът на волейболистките ни - двегодишният Даниел Цитигой ще вика с пълно гърло за майка си Радостина Рангелова - Цитигой и нейните съотборнички. Първият мач от предолимпийската квалификация в Габрово е от 15 часа между Румъния и Белгия. Класиралият се на първо място от надпреварата, получава правото да играе на турнира в Хале (Германия) от 14 до 20 януари, където се дава квота за Летните олимпийски игри в Пекин догодина.