Нешич: Дано сме направили добро впечатление
Нешич: Дано сме направили добро впечатление / netinfo
Старши треньорът на женския ни национален отбор по волейбол Драган Нешич не скри радостта си от постигнатия успех над Беларус на старта на турнира в Габрово.

„Победихме с 3:0 в един изключително труден мач. Надявам се да сте видели хубавите неща и дано да сме направили добро впечатление на габровката публика”, бяха първите думи на треньора.

„На Европейското имахме проблем да завършим геймовете и повече ме радва това, че показахме, че можем да се справим, отколкото самата победа. На 21:21 започвахме да бием много добър начален удар, от което също съм много доволен. Момичетата са физически добре. Работихме много през лятото и се надявам да продължим така, това е бъдещето”, категоричен бе Нешич.

Наставникът обърна внимание и на добрите изяви на Ева Янева и добави: „Утре играем срещу Словакия, изключително труден противник, който играе страхотно бърз волейбол. Ще попитаме чрез добър начален удар да стигнем до победата. Това беше първа крачка към Германия, след това към Пекин, а сега ни предстои друга крачка – Словакия.”