Несебър води занятия с нов треньор – Панайот Горов
Несебър води занятия с нов треньор – Панайот Горов / netinfo

От два дни десетият във временното класиране на Източната Б група Несебър е с нов старши треньор, макар и все още незначен официално. Това е Панайот Горов, който отскоро води юношите старша възраст на морския клуб.

Той заменя временно на поста Николай Русев – Джангъра, който е в отпуск, поради здравословни причини. Няма да е учудващо обаче ако ваканцията на несебърската легенда бъде удължена, тъй като от известно време треньорът е недолюбван заради слабото представяне в шампионата. Според мнозина втородивизионния тим, който разполага с бюджет от 500 000 лева вместо да е сред лидерите в групата, някак странно записва повече от колебливи и фрапиращи изяви в домашни условия. Загубите в Несебър през есенния полусезон, както и сега, през пролетта са учудващи с оглед на потенциала, с който разполага отбора.

Изпълняващата длъжностите президент и изпълнителен директор на Несебър Елена Николова не бе открита по телефона за коментар.

За сметка на това “Черноморски фар” научи, че Панайот Горов ще води “делфините” в предстоящия двубой с “Марица” в Пловдив. Заради великденските празници срещата бе преместена от събота за петък по взаимно съгласие на двата тима. Амбициозният специалист Горов ще изпълнява длъжността селекционер в задаващия се двубой. Преди да започне работа в детско-юношеската школа на “Несебър”, за последно той водеше представителния тим на “Странджа-Металург” (Средец), който изведе от ОФГ-Бургас до “В” група.

Още спортни новини в Gong.bg