Несебър се подсилва с Радуканов и Костенски
Несебър се подсилва с Радуканов и Костенски / netinfo
Отборът на Несебър, който се готви да атакува място за влизане в А група, ще се подсили с двама много опитни футболисти, научи Гонг. Това са Милен Радуканов и Слави Костенски.

„Разбрали сме се с Милен и Слави и през пролетта те ще играят при нас”, заяви за Гонг изпълнителния директор на Несебър Христо Христов.

„С двамата сме говорили и ги очакваме да подсилят отбора през пролетта. Още в петък чакаме Милен, а в понеделник ще платим на Черноморец за Слави.”

Милен Радуканов играе в Левски Елин Пелин и е готов да помогне на тима от морето да атакува промоция за влизане в А група.

„ Ще говоря със сегашния ми президент и мисля, че няма да има проблем за три месеца да поиграя в Б група”, заяви Радуканов.

Слави Костенски също има желание да помогне на Несебър. Той не влиза в сметките на Димитър Димитров да е титуляр в Черноморец и има желание да премине тима на Николай Русев.

С привличането на двамата ще приключи и селекцията на Несебър за пролетта.
Победа с 4:2 над Черноморец Шабла постигна Несебър в контрола играна в Обзор, където отбора е на лагер.

За победителите се разписаха Петър Колев на два пъти, Илиян Ташев и Банов от дузпа. Единият от головете на Колев също бе след изпълнен 11-метров наказателен удар.

В четвъртък Несебър играе контрола с Черноморец Бяла, където треньор е Красимир Зафиров.

„Направихме много добро първо полувреме” - заяви за Гонг старши треньора Николай Русев – „През второто направих много смени и това се отрази на качеството на играта. Митев и Адриян Божков бях принуден да ги сменя, защото получиха контузии. Адриян бе ритнат още в 20-ата минута и няма да играе срещу Бяла.”