Неоново парти преди финалите на М-Тел Бийч Мастърс
Неоново парти преди финалите на М-Тел Бийч Мастърс / netinfo
Невероятно неоново шоу ще се състои на 11 август на „Какао Бийч” в Слънчев бряг ден преди финалите на третия турнир по плажен волейбол М-Тел Бийч Мастърс.

Партито под надслов „Светлата страна на тъмнината” ще стартира в 21 ч. Основен мотив на вечерта ще бъде неонът. Гостите ще могат да си направят фосфоресциращи татуировки. Те ще бъдат обслужвани от сервитьори със светещи папийонки и ръкавели и ще опитват от блюдата със специални фосфоресциращи прибори. За настроението на неоновото парти ще се грижат водещият Ники Кънчев, Калин Вельов, Нина Николина и балет „Дива”.

Кулминацията на вечерта ще бъде неонова среща по плажен волейбол между смесени двойки, съставени от звездите на М-Тел Бийч Мастърс. Двата тима, ще излязат един срещу друг в мач с фосфоресцираща топка. Двойките, които също ще светят на неоновата светлина, ще бъдат водени от световната рекордьорка на висок скок и шеф на БОК Стефка Костадинова и легендата на българската художествена гимнастика Лили Игнатова. Наградата за отбора победител също ще е в тон с основния мотив на партито.

В 10 ч. сутринта в неделя ще започне последният игрален ден от турнира, който ще бъде открит с първия полуфинал при жените. Финалите при жените и мъжете започват съответно в 15:30 и 16:30 ч.