Неи: Длъжни сме с ЦСКА да спечелим всеки мач!
Неи: Длъжни сме с ЦСКА да спечелим всеки мач! / netinfo
Бразилският таран Неи се очаква да дебютира в българското първенство с екипа на ЦСКА тази събота. Въпреки получената контузия в последната проверка на „армейците” срещу Аполон /4:1/ и няколкото индивидуални тренировки, Неи със сигурност попада в желаната титулярна схема на Стойчо Младенов.

В интервю за Гонг, бразилецът сподели очакванията си от престоя си у нас:

„Много съм доволен от работата ми тук до този момент, радвам се, че успях да вкарам вече гол, като разбира се тепърва ще показвам на какво съм способен. На прав път сме и това ще си проличи в шампионата на България. Тренирах няколко дни на облекчен режим, но всичко е наред. Контузията ми не е толкова сериозна и няма да ми попречи да участвам в мача с Литекс. Ако треньорът заложи на мен, ще дам 100% от себе си. Чувствам се щастлив тук и не съжалявам че избрах България и ЦСКА. Най-важното което искам да правя тук е да давам радост на привържениците ни, които го заслужават много”.

Неи призна, че е усетил мащаба на клуб като ЦСКА и високите цели, които ще се преследват.

По повод присъствието на много нови играчи и възникналата голяма конкуренция, той сподели: „Аз не съм дошъл тук, за да крада мястото на някого, моята цел е да покажа, че в ЦСКА не са сгрешили с моето привличане и както ви казах да радвам феновете и разбира се да помагам за постигането на целите на нашия клуб”.

За предстоящия си първи официален мач, Неи каза: „Аз не съм наясно все още с другите отбори, но тези дни се запознахме с играта на Литекс и ми направи впечатление, че в България се играе добър футбол. Нашето задължение обаче е да печелим всеки мач и с тази мисъл ще излизаме на терена занапред. Само така ще се отблагодарим, че играем в такъв голям клуб като ЦСКА!”